De ce ar trebui să ai o trambulină pentru copiii tăi acasă?

Publicitate

Trambulinele sunt o dotare excelentă pentru curtea din spate a fiecărui părinte. Sunt o sursă grozavă de distracție și exerciții fizice, iar copiii le adoră. Dacă încă nu ești convins că această achiziție merită, verifică aceste motive care arată de ce o trambulină este un must-have pentru casa ta!

De ce ar trebui să achiziționezi o trambulină copii?

  1. Este o sursă de distracție

Trebuie să recunoaștem, copiii se plictisesc în mod constant. Îți cer în permanență să le cumperi jucării noi, de care se plictisesc foarte repede. Ei bine, trambulinele sunt un caz diferit.

Deși sunt mai scumpe decât jucăriile obișnuite (și pe bună dreptate, având în vedere numărul de materiale necesare), achiziția este una de durată. În plus, copiii tăi vor găsi în mod constant noi moduri de a se juca cu trambulina. Săritul este foarte distractiv, deoarece pentru majoritatea copiilor nu este o activitate pe care o fac atât de des, ceea ce conferă trambulinelor un factor de noutate mare. Compară asta cu jucăriile obișnuite care au de obicei p singură utilizare, cu excepția unelor excepții, precum LEGO-urile.

  1. Implică suficientă activitate fizică

Ratele de obezitate infantilă sunt în creștere. Mâncarea a scăzut în calitate de-a lungul timpului, iar mesele mâncate în oraș nu îi ajută pe copii să rămână sănătoși.

Situația poate fi reglată prin sport sau chiar mai simplu, folosindu-ne de trambuline, deoarece sunt o modalitate excelentă pentru copilul dvs. de a face exerciții pentru perioade mai lungi de timp. Se vor antrena fără să știe!

În plus, săritul pe o trambulină este foarte eficient (ajută la arderea a până la 1000 de calorii pe oră) și este o sursă excelentă de activitate cardio, chiar mai mult decât joggingul. Acest lucru îi va ajuta să ardă toată energia și caloriile în exces și are multe alte beneficii pentru sănătate.

  1. Este sănătos pentru toată lumea

Tensiunea exercitată asupra mușchilor este mult mai mică atunci când sari, în comparație cu alergarea. Același lucru este valabil și pentru copii și este cu atât mai important având în vedere că mușchii, oasele sau articulațiile lor sunt foarte fragile, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți și mai multă grijă cu ei. Copiii vor descoperi, de asemenea, că trambulina obișnuită îi ajută să-și dezvolte abilitățile locomotorii, în special simțul echilibrului și reflexele. Este foarte important ca aceștia să se simtă bine în pielea lor, mai ales pe măsură ce cresc.

  1. Trambulina ar putea ajuta la calmarea copiilor agitați

Atunci când copiii tăi sunt plini de energie, uneori poate fi dificil să încerci în mod constant să ții pasul cu ei. La urma urmei, uneori ești atât de ocupat cu problemele de zi cu zi încât pur și simplu nu ai energie să faci ceea ce îți cere copilul tău. Majoritatea părinților trec și ei prin această fază. Totuși, ceea ce poți face este să-i ajuți să valorifice excesul de energie! Trambulina va fi extrem de utilă în acest caz. Este mult mai sănătos pentru ei să facă asta decât să se uite la televizor ore în șir sau să se joace jocuri video.

  1. Nu este numai pentru copiii tăi! Trambulinele pot fi utilizate chiar și de către adulți

Ei bine, dacă copiii tăi pot sări și se pot simți minunat în timp ce fac această activitate, de ce nu ar trebui să faci la fel? Puteți achiziționa o trambulină mai mare, care să se potrivească pentru greutatea unor adulți și să sari alături de copii pentru a te elibera de stres și pentru a beneficia de toate beneficiile sale pentru sănătate!

  1. Este o activitate de grup grozavă

Dacă achiziționezi o trambulină suficient de mare, să săriți împreună pe trambulină poate fi o activitate grozavă pentru toată familia. Alternativ, puteți cere copilului să invite pe cineva și să se joace împreună! Posibilitățile sunt nesfârșite. Există, de asemenea, o mare varietate de jocuri pe care le poți juca cu copiii tăi sau pe care le pot juca copiii între ei. O astfel de activitate distractivă poate fi, prin urmare, îmbunătățită și mai mult și poate deveni o mare activitate socială. Copiii tăi își pot face prieteni noi, iar tu devii părintele „cool”, care le înțelege nevoile de joacă și chiar îi acompaniază în astfel de activități. Ca părinte nu trebuie să fii mereu serios, ci nu strică să redevii copil pentru câteva momente alături de cei mici.

Din păcate, pentru a te bucura de trambulină, depinzi de un spațiu destul de mare și de vremea de afară. Totuși, vara este destul de lungă și achiziția va merita pe deplin, chiar dacă nu o poți folosi pentru tot timpul anului.

Trambulina permite compensarea multor altor activități, folosind un singur produs, care este grozav pentru corp, minte și pentru suflet! De ce mai eziți în a cumpăra o trambulină?

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!