De astăzi, canal propriu de WhatsApp pentru Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Fiți la curent cu noutățile și prețurile

Publicitate

Veste bună pentru iubitorii teatrului târgoviștean! De astăzi, 12 decembrie, Teatrul Tony Bulandra Târgovişte are propriul canal pe aplicația WhatsApp.

Prin intermediul acestuia, reprezentanții instituției culturale de vor ține la curent cu toate noutățile și informațiile despre spectacole: data și ora, distribuția, povești din culise și multe altele.

Avantajele abonării: Anonimitate – Absolut nimeni nu poate avea acces la profilul tău, nici măcar administratorul canalului; Afli primul – Dacă activezi notificările canalului, vei primi instant mesajele, fără intervenția vreunui algoritm; Locuri perfecte – Vei avea acces prioritar la locuri mai bune în sălile de spectacol; Economisești bani – Aflând printre primii când se pun în vânzare, ai acces la biletele cu cel mai bun raport poziție/preț, înainte de epuizare.

Pentru a te alătura canalului nostru de WhatsApp, trebuie doar să accesezi linkul:  https://whatsapp.com/channel/0029Va8f87S7T8be60Tmyn3i

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!