De astăzi, apă din munte la robinetele din Pucioasa și trei comune vecine. În curând se vor mai adăuga două localități

Publicitate

De astăzi, 1 iunie, locuitorii orașului Pucioasa și ai comunelor Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi vor bea apă din munte!

”La mai bine de 3 ani de la apariția acestei idei am ajuns în clipa in care putem spune cu satisfacție că am reușit”, a declarat primarul orașului, Constantin Ana.

Astfel, începând din 1 iunie, orașul Pucioasa și comunele enumerate, la care se vor mai adăuga în curând și comuna Bezdead și parțial comuna Glodeni Deal, ”au scăpat de cel mai mare stres posibil: lipsa unei ape potabile de calitate”, potrivit edilului de la Pucioasa.

Investiția, de aproximativ 1,5 milioane lei, a fost recepționată de câteva săptămâni, iar astăzi – prin realizarea acestui vis – zeci de mii de locuitori din zona de nord a județului vor avea ”apă de o calitate incontestabilă, dovedită prin analizele pe care le facem permanent. Vă îndemn, vă sfătuiesc și chiar vă rog să renunțați la teamă și să consumați apa de la robinet” – este îndemnul primarului Constantin Ana.

Probabil ca va mai dura puțin pana in momentul in care rezerva de apa de la Mușa va pierde orice urma a apei din lacul de acumulare, însă a venit momentul sa ne întoarcem la sursa clasica pentru apa de băut: apa ce ajunge in casele noastre, ale tuturor!!!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!