Daruri oferite de pompierii voineșteni unei familii nevoiașe, cu trei copii

Publicitate

Moș Crăciun a ajuns mai devreme pentru trei copii ai unei familii nevoiașe din comuna Tătărani, de pe Valea Dâmboviței. Și asta datorită pompierilor de la Garda de Intervenție Voinești, care s-au transformat în ajutoare de nădejde ale Moșului și le-au adus o sumedenie de alimente, dulciuri, jucării, dar și o sumă de bani, pentru a le face sărbătorile de iarnă mai frumoase și călduroase.

Potrivit unui comunicat ISU Dâmbovița, duminică de dimineață, cinci pompieri s-au deplasat la familia nevoiașă pentru a face fericite sufletele celor trei copii.

“În această dimineață, urmând exemplul colegilor târgovișteni, o tură de serviciu de la Garda de Intervenție Voinești, din dorința de a aduce un strop de fericire în sufletele unor copii, au donat benevol o sumă de bani pentru a îi putea ajuta.

Astfel, cinci pompieri s-au deplasat la domiciliul unei familii nevoiașe din localitatea Tătărani, unde au dus alimente, jucării și dulciuri. Părinții muncesc cu ziua prin sat și se străduiesc să-și crească, din puținii bani câștigați, cei trei copii, de 2, 11 și 13 ani.

A fost o întâlnire emoționantă de ambele părți, bucuria din ochii micuților fiind cea mai mare răsplată pentru acești salvatori cu inimă de aur. Sensibilizați de situația grea a acestei tinere familii, pompierii voineșteni vor continua acțiunile umanitare, urmând ca în perioada următoare să le ducă și obiecte de îmbrăcăminte”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!