Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: Trebuie să se renunțe la multe restricții pentru ca tenisul să revină

Publicitate

Alexandra Orțan 

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, consideră că turneele de tenis nu vor fi reluate prea curând.

Darren Cahill este de părere că turneele de tenis vor fi reluate în funcție de decizia guvernelor din întreaga lume, atunci când multe dintre restricții vor fi anulate.

„Cei de la ATP și WTA lucrează din greu pentru a face asta (revenirea la normal). Acest sport depinde de deciziile guvernelor din întreaga lume. Va fi nevoie de relaxarea restricțiilor de călătorie. Dacă vor rămâne cele din prezent, este imposibil pentru jucători să sosească din toate părțile la un turneu. Dacă se va reveni la Cincinnati, apoi pentru US Open, va fi nevoie de o perioadă de 14 zile de carantină. Apoi după 3-4 săptămâni fiecare va reveni în țara lui sau la alt turneu și va fi nevoit să intre din nou în carantină. Trebuie să se renunțe la multe restricții pentru ca tenisul să revină”, susține Darren Cahill, potrivit Digi Sport.

Cu toate acestea, antrenorul este optimist și își dorește ca meciurile să reînceapă chiar din acest an. „Toată lumea lucrează din greu, inclusiv organizatorii turneelor de Grand Slam, pentru a face posibilă revenirea. Să le ținem pumnii! Sper să vedem tenis în 2020”, a mai spus acesta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!