Daniel Micu îl acuză pe Zidăroiu pentru scenele horror ivite pe stadionul din Răcari. “L-a mușcat de ureche pe jucătorul nostru”

Publicitate

Ionuț Parghel
Supărarea este mare în rândul oficialilor de Unirea Răcari după scandalul uriaș apărut la finalul jocului cu Unirea Bucșani. Aceștia consideră că Marius Zidăroiu, jucător la Bucșani, este cel de la care a pornit incidentele fără precedent în fotbalul mic dâmbovițean.

Daniel Micu, delegat la Unirea Răcari, lasă de înțeles că dacă jucătorul formației adverse nu i-ar fi provocat pe fotbaliștii din Răcari nu s-ar mai fi ajuns la astfel de scene îngrozitoare. “Sunt foarte supărat de cele întâmplate. Este uluitor ce s-a întâmplat. Ne cerem mii de scuze pentru ce s-a întâmplat. Toți vinovații vor fi pedepsiți. Cei trei jucători sunt nominalizați de doamna Petruța Iugulescu, dar în nici un caz, toți nu puteau da cu crampoanele în același loc. Cred, că doar unul dintre ei a dat. Domnul arbitru Oncescu i-a nominalizat pe cei trei  în raportul de joc pentru că au fost observați de Petruța Iugulescu alergând după Marius Zidăroiu. Din minutul 1 și până în minutul 90 dacă Zidăroiu primea trei –patru cartonașe galbene nimeni nu se supăra. Nu am fost de acord cu ce s-a întâmplat. Totul a pornit de la arbiraj, dar și Zidăroiu a căutat tot timpul scandalul. Probabil că asta a fost tactica lui. L-am rugat frumos să se potolească, dar el nu a ascultat acest lucru. Mi-a zis dăi în p… că primul care îmi iese în cale după meci îl scalpez. În minutul 70, el s-a bătut cu jucătorul numărul 7 de la noi și am zis că nu e adevărat. La  acea fază  ambii meritau să fie eliminați. Tot atunci, Zidăroiu l-a mușcat de ureche pe jucătorul nostru. De asemenea, în minutul 30 tot Zidăroiu l-a călcat pe un alt jucător de-al nostru pe tendon. Atunci am zis că i-a rupt piciorul. De asemenea, în minutul 80, Zidăroiu îl cosește pur și simplu pe Ionel Costea, după care îl scuipă direct în ochi și-l face țigan împuțit. La acea fază doamna Iugulescu s-a făcut că plouă. Nu vreau să-i scutesc pe cei care vor fi găsiți vinovați. Accept toate pedepsele date de Comisia de Competiții și Disciplină, dăm curs organelor abilitate în acest sens. Cei trei jucători nu vor mai face din lot. Doamna Iugulescu minte cu nerușinare, fiindcă acolo s-a aflat Poliția Locală, care a intervenit la un moment dat. Imediat după finalul  întâlnirii mai mulți jucători de la Răcari au alergat după Zidăroiu, iar unul dintre ei ia pus piedică. Acolo s-au strâns și ai noștrii și ai lor și s-a creat un meleu. Când am văzut acest lucru am fugit cât am putut de tare și m-am aruncat peste Zidăroiu pentru a nu mai fi lovit de nimeni. Dacă atunci știam cine l-a lovit eu îi spuneam că nu mai are ce căuta la echipă. Cei trei jucători care sunt acuzați că l-ar fi lovit sunt Mâșu Adrian, Barbu Marian și Micu Vicențiu. Numai că ei sunt acuzați doar de doamna Iugulescu și de nimeni altcineva. Cu siguranță vom avea proces. Mai multe echipe ne-au spus că vor depune mărturii împotriva lui Zidăroiu ținând seama de cum joacă el. În maximum două săptămâni vom lua o decizie finală dacă se va suspenda sau nu activitatea echipei Unirea Răcari. Totuși, eu cred că aceasta nu va fi suspendată. Mai mult decât sigur vom juca la Finta pe perioada în care terenul nostru va suspendat”, ne-a declarat Daniel Micu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!