Daniel Florea, principalul marcator Chindiei Târgoviște în acest sezon. Atacantul a dezvăluit care este secretul poftei de gol din play-out

Publicitate

Daniel Florea (33 ani) a devenit după meciul cu Politehnica Iași principalul marcator al Chindiei Târgoviște în acest an. Atacantul a ajuns la cota 8 în stagiunea actuală după partida cu ieșenii. Florea a realizat o “dublă” împotriva Politehnicii, iar la finalul disputei acesta a fost desemnat MVP-ul jocului.

Jucătorul Chindiei atins borna 4 în play-out, după ce a marcat și în meciurile cu Hermannstadt și FC Argeș. La finalul întâlnirii de la Buzău, fotbalistul târgoviștean a transmis care este secretul său de marchează meci de meci în play-out. Astfel, după “dubla” cu ieșenii, Florea a bifat al treilea joc consecutiv în care și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

“Un meci cum ne așteptam, de luptă, un meci în care am oscilat în dominări. Cred că am fost pugilistul mai bine pregătit astăzi și am reușit să răzbim la final.

Când joc pe obiective, când presiunea este mare, parcă mă simt mai bine, mă motivez mai bine. Probabil că acesta este secretul meu.

Iriondo a făcut două faulturi grosolane asupra mea în timpul meciului, iar după ce am marcat al doilea gol, mi-a dat un pumn când mingea nu era în zona mea. Probabil că s-a informat ca să fie sigur că nu îl vede nimeni și mi-a dat un pumn în gât de era să înghit mărul lui Adam. Și în timpul meciului striga și vorbea în limba lui și înjura”, a declarat jucătorul târgoviștean la finalul jocului cu Iași.

În acest sezon, Florea are 31 de prezențe pe teren în tricoul Chindiei. Pe lângă cele 8 goluri, atacantul a mai realizat și trei assist-uri. Jucătorul este cotat de Transfermarkt la 350 000 de euro.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!