Daniel Florea, la meciul cu numărul 200 pe prima scenă a fotbalului românesc! Atacantul este principalul marcator al Chindiei Târgoviște în acest sezon

Publicitate

Atacantul Daniel Florea a fost unul dintre remarcații meciului dintre Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea dâmbovițenilor. Jucătorul târgoviștean a reușit să deschidă scorul partidei, în minutul 29, printr-o execuție superbă , dintr-o lovitură liberă.

După reușita cu ilfovenii, golgheterul Chindiei a ajuns la cota 7 în acest sezon al Ligii 1. Totodată, atacantul care va împlini 34 de ani săptămâna viitoare, a bifat împotriva Academicii meciul cu numărul 200 pe prima scenă a fotbalului românesc.

Victoria cu Academica, prima pentru Chindia în play-out, la bucurat nespus de mult pe atacantul târgoviștean. “În sfârşit zâmbesc şi eu. Mă bucur că ne-am făcut treaba. Este o bucată de încredere mare pentru noi şi sperăm ca de aici înainte să fie un nou start pentru echipa noastră. Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa. Sper să o ţin pe aceeaşi linie. Şi play-out-ul trecut a fost bun pentru mine personal”, a transmis la finalul întâlnirii Daniel Florea, un jucător care a fost campion al României cu Astra Giurgiu.

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Oficial

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!