Daniel Florea, golgheterul Chindiei Târgoviște, din nou în “11-le” ideal al rundei. “Este jucătorul primelor trei etape din play-out”

Publicitate

Chindia Târgoviște oferă pentru a treia oară consecutiv cel puțin un jucător în echipa etapei. Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat “11-le” ideal al rundei cu numărul 3 din cadrul play-off-ului și play-out-ului.

Printre cei 11 jucători aleși de LPF în această echipă se regăsește și târgovișteanul Daniel Florea, eroul Chindiei din meciul cu Poli Iași, câștigat de dâmbovițeni cu 2-0.

În acel joc, Florea a reușit o „dublă” și a ajuns la patru goluri marcate în play-out și la 8 în acest sezon. Florea a reușit să-și facă loc în echipa ideală și în prima etapă a play-off-ului și play-out-ului.

“Este jucătorul primelor trei etape din play-out, în care a înscris de fiecare dată, contribuind din plin la parcursul bun al târgoviștenilor”, a reprezentat caracterizarea făcută de LPF lui Florea după meciul cu Poli Iași.

Un alt fotbalist dâmbovițean care a prins un loc în această echipă a fost și atacantul Andrei Ivan de la Universitatea Craiova.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 3-a din play-off și play-out

Alexandru Greab (FC Argeș) – Ionuț Balaur (Voluntari), Grigore Turda (Argeș), Bogdan Mitrea (Sepsi) – Petrișor Petrescu (Hermannstadt), Dan Nistor (Craiova), Ronaldo Deaconu (Gaz Metan), Claudiu Petrila (Sepsi) – Realdo Fili (Botoșani), Daniel Florea (Chindia), Andrei Ivan (Craiova).

Antrenorul etapei: Marinos Ouzounidis (Craiova).

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!