Daniel Blaga, deputat USR: „PNL se supără când e făcut sluga PSD”

Publicitate

PNL, pus la colț de USR și acuzat că a devenit „sluga PSD”. Un foarte scurt rezumat pe subiectul „coaliției” dintre PNL și PSD a făcut deputatul USR de Dâmbovița, Daniel Blaga: „Liderii PNL se supără când aud adevărul: PNL a devenit sluga PSD.

În ultimii doi ani, PNL a votat pentru fiecare creștere de taxe și a ajutat PSD să împovăreze mediul de afaceri, ca să aibă bani să plătească pensii speciale și sinecuri pentru oamenii de partid.

În ultimii doi ani, PNL a ajutat PSD să scurtcircuiteze cu orice ocazie posibilă reformele din PNRR, pentru a putea menține privilegii pentru politicieni și prietenii lor.

În ultimii doi ani, PNL și PSD s-au avut ca frații și-abia așteaptă să găsească împreună moduri noi să umple buzunarele primarilor prin programe de la bugetul de stat fără criterii precum «Anghel Saligny».

Acum PNL se supără când e făcut «sluga PSD». Adevărul doare, știu. El rămâne însă extrem de necesar, dacă vrem să ne facem bine, punând oamenii, nu politicienii, pe primul plan.

Anul viitor, la alegeri, oamenii ăștia se vor jura din nou și-n fața alegătorilor dâmbovițeni că vor salva lumea, propunând poate chiar un «Superman» nou. Am însă convingerea că românii nu îi vor mai crede”, a transmis parlamentarul USR.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!