Daniel Blaga, deputat USR: „Astăzi suntem doar în faţa vorbelor mari ale politicienilor de la putere, realitatea crudă o vedem cu toţii”

Publicitate

24 ianuarie 1859 – 24 ianuarie 2023, 165 de ani de la unul dintre cele mai importante și mărețe momente istorice ale românilor.

Dacă în urmă cu secole, ei visau la unire, la o Românie mare, unită, prosperă și puternică, astăzi – după multe alte momente istorice deosebite ce au avut loc și într-un an electoral deosebit de important – românii sunt dezbinați și își strigă disperarea.

Aceasta este constatarea amară a deputatului USR Daniel Blaga: „Uniţi, zi de zi! Moldova şi Ţara Românească s-au unit în urmă cu 165 de ani. De la Mica Unire am ajuns la Marea Unire, am parcurs un drum greu spre o ţară dezvoltată.

Astăzi suntem doar în faţa vorbelor mari ale politicienilor de la putere, realitatea crudă o vedem cu toţii: ţara este dezbinată, românii sunt în stradă şi nu pentru a se prinde în Hora Unirii, ci pentru a-şi striga disperarea.

Cei vremelnic aflaţi la putere ne pun pe tavă discursuri frumos ambalate, dar românii fierb din cauza protestelor, a traiului extrem de greu şi a valului de scumpiri care ne izbeşte continuu.

Este important să rămânem uniţi, nu doar de Ziua Unirii Principatelor Române, ci mai ales zi de zi.

Să privim în jur şi să oferim o mână de ajutor celor în nevoie, să vorbim mai puţin şi să facem mai mult.

Avem nevoie de o clasă politică onestă, cu adevărat în slujba oamenilor, nu împotriva lor, cum se întâmplă de mulţi ani încoace.

Românii s-au săturat de vorbele goale şi de promisiunile mincinoase, vor proiecte duse la bun sfârşit, transparență în cheltuirea banului public, tăierea pensiilor specialilor, dreptate şi echitate.

Le transmit toate gândurile bune românilor din ţară, dar şi celor aflaţi peste graniţe, sănătate şi unitate!”, este mesajul deputatului USR de Dâmbovița, Daniel Blaga.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!