Dana Budeanu atac la adresa lui Vlad Voiculescu: “Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi”

Publicitate

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, a lansat un atac dur la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. În verdictul politic pe care aceasta îl creează, îl numește pe Vlad Voiculescu, în stilul său caracteristic, “fătălău”, argumentând că a făcut dezastru în perioada în care a ocupat funcția de ministru, scrie Antena3.ro.

Totodată, Dana Budeanu este revoltată pentru că Vlad Voiculescu este considerat o victimă a opiniei publice, deși, consideră ea, au existat multe alte persoane din politică care au fost cu adevărat criticate de media. Cu toate acestea, creatoarea de modă concluzionează spunând că așa se întâmplă în politică, faptele trebuie să fie analizate cu ochi critici de presă sau de alți politicieni.

“Că trăim o dramă acum, cu victima Vlăduț. Victima Vlăduț? Păi, băi, cred că ați uitat de Viorica Dăncilă. Păi asta e victimă a presei și a opiniei publice care l-a linșat? Păi Viorica Dăncilă fluieră. Nici nu știu, cred că l-a depășit și pe Băse, și la înjurături, și la jigniri, și la misoginism. Ați uitat de Barna, sau ce? Barna misoginul, nu știți de el? Nu ați auzit, nu vă mai amintiți de Barna misoginul? Amintiți-vă, cu înjurături. Nu jigniri fizice, niște vome. Și Băse la fel. Păi așa e politica, Vlăduț. Nu e ca la Magic Camp, cumpărat din banii de la fundație pe numele tău”, a spus Dana Budeanu în verdictul său politic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!