Dan Negru, mesaj dur pentru polițiștii români, după tragedia din București. “Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi”

Publicitate

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a fost extrem de dur cu Poliția Română după ce o fetiță de 13 ani a fost omorâtă de un polițist pe trecerea de pietoni. Vedeta de la Antena 1 a postat un mesaj acid în urma tragediei din București. Acesta spune că polițiștii nu trebuie judecați prea mult în acest sens fiindcă în țara noastră nu există niciun model de polițist erou care să îi influențeze pe cei care doresc să lucreze în acest domeniu.

“Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați !

Cel mai urmărit program tv în Italia timp de 11 ani a fost “La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni. Toate țările au filme sau seriale in care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.

La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili.  Dar n-am vazut niciun model-erou de polițist ! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma lor.

Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ? Astea sunt modelele noastre de polițiști!

Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes, dar și pe polițistul Alain Delon. La noi modelul e hăhăiala… O țară tristă, plină de humor”, a scris Dan Negru în rețeaua de socializare.

Accidentul deosebit de grav a avut loc joi, 13 ianuarie, în jurul orei 13.00, pe strada Laminorului din Sectorul 1 al capitalei. Două fetițe, în vârstă de 11, respectiv 13 ani, au fost spulberate de o mașină de poliție. Din nefericire, una dintre copile a decedat. Fetițele se aflau pe trecerea de pietoni.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!