Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS la Primăria Târgoviște: “Vrem, un spital municipal modern, la standarde europene”

Publicitate

Tocmai am intrat în ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale, programate pe 27 septembrie. Candidații își adună cele de pe urmă resurse, încearcă să pună la punct ultimele detalii, pregătesc ultimele întâlnirii cu alegătorii, stabilesc amănuntele și trasează sarcini celor din echipa de campanie pentru desfășurarea în bune condiții a procesului electoral.

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS la Primăria Municipiului Târgoviște, se află în fața celei mai mari provocări din viața sa. Licențiat în istorie și arheologie, la Universitatea “Valahia” Târgoviște și manager al Editurii “Cetatea de Scaun” încearcă să-i convingă pe târgovișteni să-l voteze.

Acesta promite lucruri pe care știe că le poate rezolva împreună cu echipa sa de viitori consilieri. Unul dintre domeniile prioritare ale lui Dan Mărgărit pentru orașul Târgoviște este sănătatea. Acesta își dorește un spital municipal modern, dotat la standarde europene.

„Vrem, în Târgoviște, un spital municipal nou, modern, la standarde europene. Vrem directori de spitale competenți. Câtă vreme factorul politic va controla sistemul de sănătate prin numiri politice nu cred că vom ajunge prea departe. Depolitizarea sănătății este un lucru extrem de important Până la urmă, oamenii sfințesc locul”, a transmis Dan Mărgărit, la Radio România – Antena Satelor, într-o dezbatere electorală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!