Dâmbovițenii, solidari cu ucrainenii! O familie din Malu cu Flori oferă o cameră a locuinței pentru refugiați. “Suntem gata să dăm o mână de ajutor”

Publicitate

Dâmbovițenii dau dovadă de un spirit civic admirabil după izbucnirea războiului în Ucraina. În ultimele zile, numeroși locuitori ai județului au decis să își pună gratuit casele și apartamentele pentru refugiații din țara vecină.

Dâmbovițenii se mobilizează tot mai mult pentru a primi ucraineni care fug din calea războiului. Oameni cu suflet mare încep să pună la dispoziție refugiaților flămânzi, obosiți, epuizați și speriați case, apartamente sau anumite camere din locuințele în care locuiesc.

O familie din Malu cu Flori ne-a contactat în această dimineață pentru a pune la dispoziție o cameră din locuința lor unei mame refugiate cu copil. De asemenea, soții Manuela și Costel Blându vor asigura acestora mâncare, îmbrăcăminte, medicamente și tot ce le-ar mai fi de trebuință. Familia Blându a lăsat și un număr de telefon pentru a fi contactă în acest sens: 0736 898 618.

“Suntem gata să dăm o mână de ajutor unei mame cu copil, în aceste vremuri tulburi. Putem să oferim o cameră de dormit, mâncare, îmbrăcăminte, medicamente și tot ce le-ar mai fi de trebuință”, ne-au transmis soții Blându.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!