Dâmbovițenii Marian Aioani și Octavian Popescu, titulari în naționala României U23, în amicalul pierdut cu Mexic U23

Publicitate

România U23 a pierdut primul amical programat în stagiul de pregătire de la Marbella. Micii “tricolori” s-au înclinat, la limită, 0-1, în fața Mexicului, în prima partidă de verificare înainte de participarea la Jocurile Olimpice. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Angulo, în minutul 76.

Doi fotbaliști de origine dâmbovițeană au fost folosiți titulari în acest meci. Jucătorii dâmbovițeni care s-au aflat în primul “11” au fost portarul Marian Aioani (Chindia Târgoviște) și mijlocașul Octavian Popescu (FCSB). În partida cu mexicanii, Tavi Popescu a fost folosit până în minutul 61, iar apoi a fost schimbat. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului este 1, 2 milioane de euro. În schimb, Aioani este cotat la 650 000 de euro.

În disputa cu Mexic a folosit și mijlocașul Marco Dulca, de la Chindia Târgoviște. Acesta l-a înlocuit pe dâmbovițeanul Octavian Popescu, în minutul 61.

Fotbaliștii dâmbovițeni au din nou șanse de a juca prezențe în naționala U23 a României, după ce aceasta va înfrunta Australia U23, pe 8 iunie, tot la Marbella.

Sursă foto: prosport.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!