Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă, un nou gol pentru Parma! A ajuns la cota 4 în actuala stagiune

Sursă foto: forzaparma.it
Publicitate

Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă a reușit un nou gol în Serie B din Italia! Sâmbătă după-amiază, Parma a învins cu 2-1 pe FeralpiSalo, iar mijlocașul dâmbovițean a deschis scorul în minutul 29 al întâlnirii. Acesta a marcat în urma unui șut puternic din interiorul careului, după o pasă primită de la Bonny. În disputa de ieri, internaționalul român a fost înlocuit în minutul 54 de Benedyczak.

Valentin Mihăilă este lider cu Parma în Serie B și se află tot mai aproape de promovarea în Serie A cu gruparea italiană. După 30 de meciuri disputate în actuala stagiune, Parma ocupă primul loc, cu 65 de puncte acumulate.

După noua reușită semnată, Mihăilă a ajuns la cota 4 în tricoul Parmei acest sezon.  Dâmbovițeanul a fost achiziționat de Parma în toamna anului 2020 de la CS U Craiova. Cota de piață a mijlocașului este de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Valentin Mihăilă a fost convocat în naționala României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, programate pe 22 și 26 martie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!