Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă, tot mai bun la Parma! A ajuns la al doilea gol consecutiv în Serie A, după ce a „perforat” poarta Romei

Publicitate

Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă se simte din ce în ce mai bine în campionatul italian! Duminică după-amiază, Parma, echipa tânărului jucător, a învins cu 2-0 pe AS Roma, iar atacantul originar din Finta a fost MVP-ul jocului de pe stadionul “Ennio Tardini”. În minutul 9 al meciului, Mihăilă a deschis scorul, după o pasă primită de la colegul său Denis Man. Dâmbovițeanul s-a aflat la al doilea gol consecutiv în Serie A, după cel cu Fiorentina, din urmă cu o săptămână.

La finalul jocului cu Roma, Mihăilă a fost lăudat de presa din Italia. “Vorbește aceeași limbă cu Man, noi nu înțelegem română. A trecut furtunos pe lângă Mancini și Bruno Peres și a avut sânge foarte rece în fața lui Pau Lopez, deblocând atacul.

A participat la acțiunea care a dus acordarea penalty-ului din care a marcat Hernani, i-a pasat o singură dată lui Man, care nu a avut atât de mult sânge rece în fața portarului. Devastator! A fost înlocuit cu Karamoh în minutul 82”, a scris publicația Parmalive.

Valentin Mihăilă a ajuns în toamna anului trecut al Parma, de la Universitatea Craiova. În acest sezon, la formația italiană, dâmbovițeanul are 11 apariții pe teren, 2 goluri și 2 pase de gol. Atacantul este evaluat de Transfermarkt la 6 milioane de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!