Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă, la a patra prezență în tricoul echipei naționale de fotbal a României. A fost titular în meciul cu Germania

Publicitate

Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă a bifat un nou meci în echipa națională de fotbal a României. Sâmbătă seara, în meciul cu Germania, din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022, jucătorul mijlocașul Parmei a fost titular în partida de la Hamburg, pierdută de România cu 1-2, după ce “tricolorii” au condus la pauză prin reușita de excepție semnată de Ianis Hagi.

Vali Mihăilă a evoluat cu Germania 60 de minute, după care Mirel Rădoi l-a schimbat cu atacantul Andrei Ivan, un alt fotbalist dâmbovițean. Mihăilă a ajuns, după disputa la aseară, la al patrulea joc în echipamentul primei reprezentative pentru care a înscris și un gol.

De asemenea, Andrei Ivan, de la CSU Craiova,  a bifat și el al zecelea gol în naționala României, pentru care a marcat un gol.

Totodată, portarii dâmbovițeni Andrei Vlad (FCSB) și Marian Aioani (Farul Constanța) au fost rezerve la meciul de aseară.

Luni seara, de la ora 21.45, pe stadionul “Ghencea” din București, România va întâlni Armenia într-un alt meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!