Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă ar putea deveni cel mai scump fotbalist român din istorie! Este dorit de Napoli

Publicitate

Dâmbovițeanul Valentin Mihăilă ar putea deveni cel mai scump fotbalist român din istorie! Fostul jucător al Universității Craiova se simte tot mai bine în Serie A și a impresionat din plin în tricoul Parmei, în ultimele două jocuri din campionat.

După evoluțiile bune și golurile din meciurile cu Roma și Fiorentina, tânărul fotbalist a atras atenția mai multor cluburi importante de pe bătrânul continent. Printre acestea se află și Napoli, una dintre echipele puternice ale Italiei, dar și ale Europei. Șefii Parmei sunt conștienți de interesul stârnit internaționalul român după  evoluțiile bune din ultima vreme și i-au stabilit acestuia un preț uluitor: 30 de milioane de euro, conform sport.ro. Napoli ar fi primul club mare interesat de serviciile lui Mihăilă.

Agentul de jucători, Giovanni Becali a dezvăluit faptul că fotbalistul dâmbovițean se află în vizorul mai multor cluburi puternice de pe continent, printre care și Napoli.

“Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele di Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre un transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul de la Parma”, a precizat Giovanni Becali, pentru Calcionapoli24.it.

Valentin Mihăilă a fost achiziționat în toamnă de Parma de la Universitatea Craiova, pentru suma de 8,5 milioane de euro.

Așa cum se cunoaște, Mihăilă a fost convocat în premieră de selecționerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României.

Potrivit prosport.ro, clasamentul celor mai scumpi fotbaliști din România este condus de Adriana Mutu, după ce Chelsea a plătit 19 milioane de euro, în 2003. Pe locul secund se află, Cristi Chivu, după ce tot în 2003, AS Roma a plătit pentru el 18 milioane de euro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!