Dâmbovițeanul Octavian Popescu, un nou gol pentru FCSB. Execuție magnifică în meciul cu FC Botoșani

Publicitate

Fotbalistul dâmbovițean Octavian Popescu (18 ani) de la FCSB a ieșit din nou la rampă! Tânăra speranță a fotbalului românesc și-a trecut în cont un nou gol în echipamentul formației finanțate de Gigi Becali.

În meciul cu FC Botoșani, din prima rundă a play-off-ului și câștigat de FCSB cu 2-1, Popescu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. În minutul 66 al partidei, când moldovenii conduceau cu 1-0, dâmbovițeanul l-a bătut pe Eduard Pap cu o execuție de zile mari și a restabilit egalitatea pe tabelă. Golul care a adus victoria pentru FCSB  a fost înscris de Panțîru, patru minute mai târziu.

La finalul partidei, tânărul jucător a gost ales cel mai bun fotbalist de pe teren. De asemenea, acesta a prins un loc și în echipa ideală a rundei întocmită de LPF.

După reușita cu Botoșani, “Tavi” Popescu a a ajuns la două goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. În actuala ediție a Ligii 1, tânărul jucător a bifat 25 de prezențe pe teren pentru formația antrenată de Toni Petrea și a oferit 7 pase decisive.

Potrivit Transfemarkt, cota de piață a fotbalistului dâmbovițean este de 700 000 de euro.  Gigi Becali a plătit 190 000 de euro în schimbul “perlei” sale, căreia i-a pus o clauză de reziliere de 100 000 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!