Dâmbovițeanul Florin Tănase, de la FCSB, principalul golgheter al Ligii 1. A ajuns la cota 16 după ce a marcat și cu Botoșani

Publicitate

Dâmbovițeanul Florin Tănase a reușit, duminică seara, un nou gol în Liga 1. FCSB a învins cu 2-0 pe FC Botoșani, iar căpitanul echipei finanțate de Gigi Becali a deschis scorul în minutul 55 al întâlnirii. După golul cu Botoșani, “Tase” a ajuns la cota 16 în actualul sezon, fiind principalul marcator al Ligii 1. Reușita cu Botoșani l-a bucurat foarte mult pe atacantul FCSB-ului.

“Anul trecut ne-au încurcat în play-off. Am reușit să luăm toate cele trei puncte pe un teren greu și ne-am consolidat prima poziție. Era important să deschidem scorul, pentru că după ei trebuiau să iasă și mai mult să forțeze, să ne egaleze, și aveam mai multe spații.

Sunt bucuros că reușesc să marchez și să ajut echipa să adune puncte. Este fragil (nr. avantajul), dacă sunt doar trei puncte la meci…sperăm să se încurce (nr. cei de la CFR) și noi să câștigăm meciurile rămase pentru a avea un avans mai mare”, a precizat Florin Tănase, la microful Digi Sport, la finalul meciului cu Botoșani.

În acest sezon, Tănase are 21 de apariții în tricoul FCSB-ului și 3 assisturi. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a jucătorului găeștean este de 3 milioane de euro.

Podiumul golgheterilor în actuala stagiune a Ligii 1 îi cuprinde pe Florin Tănase (FCSB) – 16 goluri, Denis Man (ex-FCSB) – 14 și Hamidou Keyta (FC Botoșani) 13.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!