Dâmbovițeanul Darius Movileanu, imperial în Portugalia! Cel mai valoros junior al României la tenis de masă a cucerit aurul la concursul WTT Youth Contender

Publicitate

Dâmbovițeanul Darius Movileanu a fost de neoprit la ediția din acest an a WTT Youth Contender, competiție de tenis de masă de mare valoare, rezervată tineretului, care se desfășoară în această săptămână în Portugalia, la Vila Real.

Cel mai valoros junior al României la ora actuală, Movileanu a strălucit din plin la concursul dedicat U19, iar la finalul acestuia a intrat în posesia medaliei de aur. Sportivul legitimat la CSA Steaua București a devenit învingătorul competiției după ce l-a învins în finală pe conaționalul său Andrei Istrate, cu scorul de 3-1. Pe locul 3 la această categorie a terminat Eduard Ionescu.

Parcurs Darius Movileanu la WTT Youth Contender

16-imi

Darius Movileanu – Filip Delincak (Slovaaci) 3-0

Optimi

Darius Movileanu – Csaba Andras (Ungaria) 3-2

Sferturi

Darius Movileanu – Angel Naranjo 3-2

Semifinale

Darius Movileanu – Kay Stumper (Germania) 3-2

Finală

Darius Movileanu –Andrei Istrate  3-1.

La ediția din acest a puternicului concurs, România este reprezentată de 13 sportivi: Dragoș Bujor, Iulian Chiriță, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu, Horia Ursuț – masculin, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Andreea Teglas, Ioana Băiașu, Luciana Mitrofan, Cristina Sîngeorzan și Ioana Sîngeorzan – feminin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!