Dâmbovițeanca Sonia Mare, vicecampioană a României la judo U13. Alți trei sportivi de la CSȘ-CSM Târgoviște au cucerit bronzul

555

Sportivii de la CSȘ-CSM Târgoviște au reprezentat cu fruntea sus Dâmbovița la Campionatul Național de Judo U13 și U15, găzduit de Sala „Transilvania” din Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute.

La capătul unor evoluții mai mult decât bune, judocanii antrenați de Romel Mușa și Dragoș Gogu au urcat de patru ori pe podiumul de premiere.

Cel mai bun rezultat dintre sportivii dâmbovițenii a fost obținut de Sonia Mare, la U13. Micuța judocană a clubului târgoviștean a devenit vicecampioană a României la categoria 40 de kilograme. Aceasta a pierdut cu greu aurul național.

Alți trei sportivi au revenit de la Sibiu medalii de bronz, fiind vorba de Matei Pristavu (cat. 50 kg), la U13, Bianca Banu (cat. 44 kg) și Alexandru Poradici (60 kg), ambii la U15.

De asemenea, Alexandru Cîrlan (60 kg)și Irina Cîrstina (+57 kg), ambii U13, au încheiat competiția pe locul 5.

La ediția din acest an a Campionatului Național de judo U13 și U14 au luat parte peste 800 de sportivi ce au reprezentat 80 de cluburi din țară.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!