Dâmbovițean reținut după ce și-a agresat fosta concubină

Publicitate

Un bărbat din Serdanu, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii din Titu, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.

Tânărul este bănuit că ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței fostei concubine, pe care ar fi amenințat-o și agresat-o fizic. Femeia, în urma agresiunilor fizice suferite, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu.

“La data de 22 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Serdanu, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute de art. 224, art. 206 și art. 193 din Codul Penal.

Bărbatul este bănuit că, pe parcursul zilei de ieri, 21 martie, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței fostei concubine, o femeie de 27 de ani, pe care ar fi amenințat-o și agresat-o fizic.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, pe lângă măsura reținerii, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Astăzi, 23 martie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!