Dâmbovițean condamnat la închisoare pentru că a condus o mașină fără permis de conducere

Publicitate

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Produlești, a fost condamnat la închisoare pentru că a condus un autoturism fără să aibă permis de conducere. Acesta a fost depus la Penitenciarul Mărgineni și va sta în spatele gratiilor 2 ani și 7 luni.

„La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Găești, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din comuna Produlești. Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de doi ani și șapte luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au pus în aplicare un alt mandat emis de Judecătoria Mangalia, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din Pucioasa.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine în scopul obținerii de venituri. Și acesta a fost depus la Penitenciarul Mărgineni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!