Dâmbovița: Zeci de amenzi date de jandarmi celor care pescuiau ilegal

Publicitate

Jandarmii dâmbovițeni au efectuat mai multe acțiuni week-end-ul trecut pe cursul pârâului Ilfoveț, din localitatea Cazaci. Oamenii legii au verificat dacă cei ieșiți la pescuit respectau legislația în vigoare. În urma acțiunilor de prevenire și combatere a faptelor antisociale, jandarmii au sancționat zeci de persoane care pescuiau ilegal.

“Jandarmii au desfășurat weekend-ul trecut, acțiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale pe cursul pârâului Ilfoveț din localitatea Cazaci. Pe timpul acestora au fost depistate mai multe persoane care au încălcat prevederile legale pe linie de pescuit în perioada de prohibiție.

Au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, dintre care 17 avertismente și 7 amenzi în valoare totală de 2.400 de lei, în baza prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Reamintim cetățenilor faptul că prohibiția generală a pescuitului este valabilă până la data de 7 iunie a.c., inclusiv”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!