Dâmbovița: Vești bune pentru elevii și tinerii din comuna Pucheni! Terenul de sport din localitate prinde tot mai mult contur

Publicitate

Vești bune pentru elevii și tinerii din comuna Pucheni, care nu vor mai bate mingea pe asfaltul din curtea școlii, ci pe un teren de sport ultramodern, pe care administrația locală urmează să-l dea în folosință în perioada imediat următoare.

În această perioadă, la baza sportiva se lucrează de zor, astfel încât până la începutul verii să fie dată în folosință. Primarul comunei, Corneliu Nistor, a insistat enorm în ultimii ani terenul să fie construit pentru toți copii și tinerii iubitori de sport și dornici de mișcare.

Terenul cu gazon sintetic va avea o suprafață de 800 de metri pătrați și este realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Valoarea investiției de este 429,690 lei fără TVA.

Tot în această perioadă, la nivelul comunei sunt în desfășurare și alte proiecte extrem de importante pentru cetățeni. La sfârșitul anului trecut, după zeci de ani de așteptare, a fost finalizat proiectul Alimentare cu apă, una dintre cele mai mari investiții din comună.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!