Dâmbovița: Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui șofer drogat și cu permisul anulat! În timpul urmăririi, bărbatul a avariat două mașini

Publicitate

Urmărire ca-n filme, marți după-amiază, în traficul din Dâmbovița, după ce un tânăr, aflat sub influența substanțelor interzise și cu permisul anulat, nu a oprit la semnalul polițiștilor! În urma urmăririi, care a durat minute bune, mașina bărbatului a fost identificată într-o gospodărie din Finta Mare, acolo unde locuiau părinții acestuia.

În timpul urmăririi, pe drumul județean 711, ar fi acroșat două autoturisme, dar în același timp ar fi pus în pericol siguranța participanților la trafic.

„În după-amiaza zilei de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în timp ce se aflau pe raza municipiului, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism. Șoferul acestuia și-a continuat deplasarea pe drumul județean 711, pe direcția Târgoviște – Bilciurești. Ulterior, autoturismul a fost identificat în localitatea Finta Mare, acesta aparținând unui bărbat de 34 de ani, din Târgoviște”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, miercuri, 13 martie, polițiștii de la Biroul rutier, sprijiniți de efective de la investigații criminale, ordine publică, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul Târgoviște, la bărbatul de 34 de ani, dar și în satul Finta Mare, la domiciliul părinților acestuia.

„Întrucât au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea anulat permisul de conducere.

De asemenea, la data de 12 martie a.c., în timpul urmăririi, nu ar fi respectat somațiile polițiștilor de a se opri, ar fi încălcat mai multe reguli de circulație, ar fi acroșat două autoturisme și ar fi pus în pericol siguranța participanților la trafic, astfel fiind tulburată ordinea și siguranța publică”, se mai arată în comunicat IPJ Dâmbovița.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!