Dâmbovița: Un secol de viață! Cel mai vârstnic cetățean al comunei I.L. Caragiale, sărbătorit la împlinirea a 100 de ani

Publicitate

Moment festiv pentru cel mai vârstnic cetățean al comunei I.L. Caragiale, județul Dâmbovița. Ion M. Drăghici a fost sărbătorit, zilele trecute, la împlinirea a 100 de ani, de către reprezentanții Cultului Eroilor Dâmbovița, autoritățile locale și județene. Bărbatul care a primit diploma de “dâmbovițean centenar” este veteran de război, dar și un bărbat care a învins greutățile vieții, pe care soarta i le-a scos în cale.

“În prezența domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a reprezentanților Cultului Eroilor Dâmbovița și a Ministerului Apărării Naționale, domnul primar Adrian Năstase, în numele Primăriei și a Consiliului Local I.L. Caragiale, a premiat pe domnul Drăghici M. Ion, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani. Domnul Drăghici Ion este și veteran de război, dumnealui fiind cel mai vârstnic cetățean al localității noastre. La mulți ani cu sănătate domnule Draghici Ion!”, au transmis reprezentanții Primăriei I.L. Caragiale.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!