Dâmbovița: Un profesor de geografie oferă meditații gratuit elevilor de liceu de pe raza comunei Nucet care susțin în acest an examenul de Bacalaureat

Publicitate

Un profesor din Nucet oferă meditații gratuit la geografie elevilor de liceu de pe raza comunei care susțin în acest an examenul de Bacalaureat la această materie. Dascălul Ionuț Răzvan Vișan își dorește să ofere o mână de ajutor în acest sens pentru ca examenul de Bacalaureat să nu le mai pună probleme elevilor din satele Nucet, Cazaci și Ilfoveni.

“Trăim o perioada grea, care ne pune la încercare din mai multe privințe: economic, geopolitic, climatic etc. Nu vreau ca această perioada să aibă și mai multe efecte negative asupra elevilor, cu atât mai mult cât aceștia au fost o lunga perioadă de timp în școala online, astfel că vin în sprijinul lor în măsura în care pot.

Am considerat educația ca fiind printre cele mai importante sisteme ale unei societăți si nu vreau ca, după doi ani de pandemie, evoluția elevilor să stagneze.  Din acest motiv, mă angajez voluntar în a oferi sprijin și îndrumare tuturor elevilor de liceu de pe raza comunei Nucet care susțin Bacalaureatul la geografie.

Oricine dorește, îmi poate scrie, iar totul este din pură pasiune și fără a percepe vreun cost. Pas cu pas, evoluăm spre o Românie mai educată, mai puțin influențabilă din punct de vedere negativ și mai puțin coruptă, numai prin sprijinul fiecăruia dintre noi!

Nimic, niciodată, nu poate opri procesul de dezvoltare al copiilor!  Vă aștept să evoluăm împreună!”, a transmis tânărul profesor din Nucet pe Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!