DÂMBOVIȚA: Un bărbat furios a distrus mai multe aparate tip slot-machine și l-a amenințat pe patron barului. Polițiștii au găsit asupra sa un obiect tăietor

Publicitate

Duminică, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Titu au procedat la reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani, din Poiana, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și port ilegal de obiecte periculoase. Ieri, bănuitul a fost prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla într-un local de alimentație publică din localitatea Poiana, ar fi distrus display-ul de la trei aparate de tip slot-machine, pe fondul nemulţumirii că ar fi pierdut bani la jocurile de noroc. Totodată, ar fi amenințat cu acte de violență administratorul societății comerciale și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit asupra bărbatului un obiect tăietor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!