Dâmbovița: Un bărbat de 39 de ani a murit prins sub zidul unei case

Publicitate

Moarte cumplită pentru un bărbat de 39 de ani din localitatea Răscăieți, sâmbătă după-amiază!  Acesta, în timp ce efectua lucrări de demolare la o casă din localitate a fost prins sub  un zid și a decedat.

Chiar dacă echipe medicale au ajuns la fața locului, acestea nu au mai put face prea multe și au trebuit să constate decesul bărbatului. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

“Astăzi, 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul postului de Poliție Răscăieți au fpst sesizați că un  bărbat a decedat, în timp ce efectua lucrări de demolare la o locuință.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din localitate, în timp ce efectua lucrări de demolare a unei locuințe, a fost prins sub zid un zid și a decedat.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină legală, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

La  locul evenimentului au ajuns și pompierii Gărzii de Intervenție Vișina, care au intervenit cu autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Găești, cu un echipaj de descarcerare. Aceștia au extras bărbatul  de sub perete, l-au resuscitat-o dar într-un final au constatat decesul acestuia

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!