Dâmbovița: Ultimul veteran de război rămas în viață la Pucheni, sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani de familie și de autoritățile locale

Publicitate

Vineri, 17 februarie 2023, ultimul veteran de război rămas în viață în comuna Pucheni, de pe Valea Dâmboviței, a împlinit onorabilă vârstă de 100 de ani. Faptele sale de vitejie și eroism nu au fost uitate de oficialitățile locale din comună, care l-au sărbătorit la vârsta centenarului.

Veteranul de război Petre Șerban, din satul Valea Largă, comuna Pucheni, a împlinit ieri, frumoasa vârstă de 100 de ani. Nea Petre, așa cum îl cunoaște lumea din sat, are gradul de sergent (în retragere), iar la vârsta de 20 de ani era deja pe front.

„Să fii militar era o mândrie. Să-ți aperi țara, cea mai mai mare onoare”!, a precizat distinsul veteran de război.

Alături de frumoasa familie a onorabilului veteran, care îl înconjoară cu multă dragoste, au ținut să fie prezente și oficialitățile locale. Primarul comunei Pucheni, Corneliu Nistor, l-a vizitat acasă pe cel care și-a apărat țara cu demnitate pe front pentru a-i aduce un omagiu la împlinirea centenarului.

„Am avut bucuria să-l felicit pe domnul Petre Șerban, veteran de război, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 100 de ani. M-a surprins în mod plăcut optimismul domniei sale. I-am transmis multă sănătate și un călduros „La mulți ani”!, a transmis Corneliu Nistor, primarul comunei Pucheni.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!