Dâmbovița: Trei tineri prinși în trafic, după ce au furat mai multe drujbe dintr-o societate comercială

Publicitate

Trei tineri au fost prinși în trafic, noaptea trecută, de polițiști dâmbovițeni, după ce ar fi furat dintr-o firmă din Câmpina mai multe drujbe. Pentru că aceștia au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcției Operațiuni Speciale.

După ce mașina cu care se deplasa a fost verificată, bărbații au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor.

„În noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și ai Direcției Operațiuni Speciale au depistat în trafic 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, bănuiți de de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite în județele Dâmbovița, Argeș și Prahova.

Polițiștii au descoperit, în autoturism, 7 drujbe, ce ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială din municipiul Câmpina, județul Prahova.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, pe numele unuia dintre bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, acesta urmând să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!