Dâmbovița: Trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiști

Publicitate

Trei mandate de executare a pedepsei au fost puse în aplicare de polițiștii dâmbovițeni. Dou persoane au fost condamnate pentru furt calificat și tâlhărie calificată, iar una pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Ieri, 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din comuna Valea lungă, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative emis de Judecătoria Răcari, pentru o perioadă de 2 ani și 4 luni de închisoare. Acesta a fost emis pe numele unui bărbat de 47 de ani, din localitatea Mavrodin, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea unei instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Tribunalul Dâmbovița, pe numele unui bărbat, din localitatea Românești, condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Persoanele în cauză au fost depuse în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!