Dâmbovița: Teren de sport modern, inaugurat la Bărbulețu! Investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Publicitate

O nouă investiție finalizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și sute de copii fericiți!

Este vorba despre un teren de sport, inaugurat în comuna Bărbulețu, un proiect cu o valoare totală de aproape 560.000 de lei, din care Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 249.000 de lei.

 

„Am inaugurat un teren de sport pe care, împreună cu primarul comunei, Marian Alexe, am reușit să-l punem la dispoziția copiilor din localitate.

Nu este singura investiție susținută de Consiliul Județean Dâmbovița. În parteneriat cu primăria Bărbulețu mai avem proiectul de modernizare a mai multor străzi, șanțuri și podețe în comună. Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 1.000.000 de lei, diferența până la 2.640.000 de lei fiind suportată de administrația locală.

Consiliul Județean Dâmbovița, partenerul tuturor comunităților locale”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan, prezent la inaugurare alături de prefectul Claudia Gilia.

„Copiii și tinerii din localitate beneficiază, de astăzi, de un teren de sport sintetic, unde pot practica diverse sporturi. Parteneriatul dintre Consiliul județean și unitățile  administrativ-teritoriale contribuie substanțial la dezvoltarea comunităților dâmbovițene”, a precizat și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!