Dâmbovița: Tânăr reținut de polițiști după ce ar fi agresat un adolescent, i-ar fi furat telefonul și i-ar fi distrus parbrizul mașinii

Publicitate

Un tânăr de 19 ani din localitatea Zăvoiu a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pentru că ar fi agresat un  adolescent din Morteni. Mai mult de atât, acesta i-ar fi  furat telefonul și i-ar fi distrus parbrizul mașinii adolescentului.

“La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, din localitatea Zăvoiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt calificat și distrugere, fapte prevăzute de art. 193, art. 229 și art. 253 din Codul Penal.

Astăzi, 19 martie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe parcursul zilei de ieri, bănuitul ar fi agresat fizic un tânăr de 18 ani, din comuna Morteni, i-ar fi sustras telefonul mobil și i-ar fi distrus parbrizul autoturismului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!