Dâmbovița: Tânăr de 30 de ani, reținut după ce ar fi furat un laptop și o placă pentru păr dintr-un magazin

Publicitate

Un dâmbovițean de 30 de ani a fost reținut de polițiști după ce a furat dintr-un magazin din municipiul Târgoviște un laptop și o placă pentru păr, în zilele de 10 ianuarie și 17 iunie ale acestui an. Prejudiciul creat de acesta este de aproximativ 3,999 de lei.

“Pe parcursul zilei de marți, 17 august, ca urmare a activităților de cercetare penală efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art. 228 din Codul Penal, față de un bărbat de 30 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul este bănuit că la data de 10 ianuarie a.c., respectiv 17 iunie a.c., ar fi sustras dintr-un magazin din municipiul Târgoviște, un laptop și o placă pentru păr, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 3,999 de lei.

Pe parcursul zilei de ieri, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor legale.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!