Dâmbovița: Sute de polițiști, jandarmi și comisari de mediu au descins la poluatorii de mediu din Bălteni, în cadrul campaniei “Curățăm România”

Publicitate

În această dimineață 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu 22 de comisari de la Garda de Mediu și 90 de jandarmii, desfășoară o acțiune în cadrul campaniei “Curățăm România”.

Potrivit autorităților locale, obiectivul activității constă în prevenirea poluării mediului înconjurător și sancționarea persoanelor identificate că nu respectă normele legale în vigoare, prin dezmembrarea și incendierea elementelor de caroserie ale autovehiculelor.

Controale vor fi efectuate la 12 agenți economici, care au ca obiect de activitate colectarea deșeurilor feroase/neferoase, din comuna Contești, sat Bălteni, județul Dâmbovița. De asemenea, activitatea vizează identificarea persoanelor care sunt racordate ilegal la rețeaua de energie electrică, la controale participând reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice, transmite IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!