Dâmbovița: S-au oprit cu mașina într-un copac, dar au scapăt cu viață! Un martor s-a aflat și el la un pas de moarte după ce a făcut infarct

Publicitate

Doi tineri din Dâmbovița pot spune că s-au născut pentru a doua oară, după ce joi după-amiază, au rămas în viață în urma unui teribil accident rutier. Ambii au scăpat ca prin urechile acului după ce s-au oprit cu mașina într-un copac de la marginea drumului.

Accidentul a avut loc pe drumul județean 712B, pe raza localității Vulcana Pandele. La sosirea echipajelor medicale, atât șoferul, de 18 ani, cât și un pasager de 17 ani, au primit îngrijiri medicale, după ce au suferit mai multe traumatisme. Totodată, o persoană martoră la accident a făcut infarct miocardic acut urmat de stop-cardio-respirator.

„Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier produs între localitățile Vulcana Pandele și Vulcana Bai. Au rezultat două victime cu multiple traumatisme. În urma impactului o persoana, martoră la accident, a suferit un infarct miocardic acut urmat de stop-cardiorespirator . La locul solicitării au fost trimise doua echipaje de tip C2 care au precedat la efectuarea manevrele de resuscitare soldate cu succes. Ulterior după restabilirea și menținerea funcțiilor vitale victima a fost transportată la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat SAJ Dâmbovița.

La volanul autoturismului se afla un șofer începător, de doar 18 ani, din Vulcana Băi. Groaznicul accident a avut loc în momentul când tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare și a volanului. În mașină se mai afla pasagerul minor.

Minute bune, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de de deplasare. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Pucioasa, cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și atingere a incendiilor.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!