Dâmbovița: Reținuți după ce au furat mai multe scule electrice dintr-o societate comercială

Publicitate

Doi dâmbovițeni, de 18 și 37 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au furat mai multe scule electrice, dintr-o societate comercială, din Dărmănești, în noaptea din 1 spre 2 februarie. Aceștia au pătruns prin efracție în societate.

Pe parcursul acestei zile, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pe parcursul zilei de joi, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit și indisponibilizat bunurile sustrase, acestea fiind predate persoanei vătămate.

“La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma cercetărilor efectute sub coodonarea procurorului de caz, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați în vârstă de 37 și 18 ani, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, din localitatea Dărmănești, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!