DÂMBOVIŢA: Procuror tâlhărit de un şofer. I-a fost avariată şi maşina

Publicitate

Ştefan Khalil
Un procuror a fost implicat într-un incident în trafic. Acesta se ducea la serviciu și la un moment dat, când se afla pe o șosea din Crevedia, județul Dȃmboviṭa, acesta a avut o ṣicanare în trafic cu un alt șofer.

Procurorul în vârstă de 42 de ani locuiește în Dâmbovița și se deplasa spre Buftea, acolo unde lucrează. Pe drum a avut o altercație cu un alt șofer pe care a început să-l filmeze cu telefonul pentru comportamentul său și a vrut să sune la 112. Furios, bărbatul i-a luat telefonul procurorului.
Anchetatorii susțin că magistratul a fost lovit și mașina i-a fost avariată. Bărbatul violent a fost identificat de poliție și a fost adus la sediul poliției din Răcari. Locuiește în București, are 32 ani și i s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie și distrugere.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit şi că acestuia i s-a furat telefonul mobil. Din primele cercetări a reieşit că, în urmă unui incident în trafic, un bărbat, de 42 de ani, ar fi lovit partea vătămată şi ar fi produs avarii la autoturismul acesteia. De asemenea, banuitul i-ar fi sustras telefonul mobil. În urmă agresiunii, victima nu a suferit leziuni”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele