Dâmbovița, printre cele 14 județe în scenariul verde. Numărul cazurilor de COVID-19, în scădere, al deceselor – încă ridicat

Publicitate

Numărul cazurilor noi de COVID-19, în scădere în Dâmbovița, de la o zi la alta!

Astăzi doar trei localități mai figurează în scenariul roșu, în funcție de rata de incidență: Tătărani 4,55, Crevedia 4,22, Moțăieni 3,05.

Și rata de incidență per total județ este în scădere, astăzi fiind raportat un coeficient de 1,32, Dâmbovița numărându-se printre cele 14 județe care sunt în scenariul verde.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 32 de cazuri noi de îmbolnăviri în județ, una dintre cele mai mici cifre din ultima perioadă.

Și la nivel național, numărul de cazuri noi este în scădere cu câteva sute. În urma testelor efectuate, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.523 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totuși, numărul deceselor se menține ridicat, astăzi fiind înregistrate mai multe decât ieri – respectiv 170 de persoane (100 bărbați și 70 de femei) și-au pierdut viața. Pacienții erau infectați cu noul coronavirus și internați în spitalele din 38 de județe, inclusiv Dâmbovița, și municipiul București. Până astăzi, 27.113 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.901. Dintre acestea, 1.391 sunt internate la ATI.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!