Dâmbovița: Prins în flagrant cu droguri de risc și de mare risc! Deținea în mașină 1,5 kilograme de cocaină și 14 kilograme de cannabis

Publicitate

Polițiștii și procurorii dâmbovițeni cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. Acesta a fost depistat, joi, având în mașină 1,5 kilograme de cocaină și 14 kilograme de rezină de cannabis.

,,La data de 14 martie 2024, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Dâmbovița și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, la aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului, după ce acesta a fost prins în flagrant delict, în județul Dâmbovița, în timp ce ar fi deținut, în autoturismul cu care se deplasa, 1,5 kilograme de cocaină (drog de mare risc) și peste 14 kilograme de rezină de cannabis (drog de risc), destinate comercializării.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!