Dâmbovița: Premii și diplome pentru câștigătorii primei etape a concursului „Învățăm și ne bucurăm de Ziua Poliției Române”

Publicitate

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de polițiști din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și de polițiști de la Serviciul Rutier și de la formațiunile rutiere, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și cu Școala Gimnazială “Matei Basarab” Târgoviște, au organizat, sâmbătă, 18 martie, prima etapă a concursului “Învățăm și ne bucurăm de Ziua Poliției Române”.

În cadrul acestei activități, 72 de elevi din cadrul a 24 de școli și-au verificat cunoștințele din domeniul educației rutiere și au câștigat premii și diplome. Totodată, cei mici au primit cadouri din partea polițiștilor.

Cadourile au fost oferite cu sprijinul organizației sindicale SNPPC Dâmbovița, al organizației profesionale CNP Dâmbovița și al asociației IPA Dâmbovița.

Le urăm succes elevilor din cadrul celor 6 școli câștigătoare, care vor participa la etapa finală a concursului ocazionat de Ziua Poliției Române, la data de 23 martie a.c., în incinta Muzeului Poliției Române.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!