Dâmbovița: Premii importante obținute de Ansamblul de dansuri populare „Datina” Pucheni la Festivalul internațional de folclor „Dobroge, mândră grădină”

Publicitate

Succes deplin pentru Ansamblul de dansuri populare „Datina” din comuna Pucheni la ediția din acest an a Festivalului internațional de folclor „Dobroge, mândră grădină”, desfășurat în perioada 29 august – 3 septembrie, în județul Constanța. În urma unor reprezentații  de excepție pe scenă, formația de dansuri populare coordonată de Petrișor Mihaiu și acompaniată de Vasile Mihaiu, a obținut premii importante la renumitul festival internațional.

Ansamblul „Datina” a obținut primul loc la Secțiunea Coregrafie Grup Femei, acolo unde a încântat neîncetat privirile spectatorilor prezenți în sala de concurs. Formația de dansuri populare din Pucheni a mai fost recompensată cu diplomă de onoare, certificat de participare și diplomă de excelență, în cadrul celei de-a 15-a ediție a renumitului festival.

Prin ceea ce a arătat în puținele luni de la înființare, Ansamblul „Datina” a devenit mândria comunei Pucheni. Într-o perioadă scurtă de timp, ansamblul a ajuns ambasadorul comunei și a comunității noastre.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!