Dâmbovița: Polițiștii continuă seria activităților informativ-preventive. Oamenii legii au fost prezenți în zonele aglomerate din orașul Titu

Publicitate

În cursul zilei de joi, 8 septembrie, polițiștii dâmbovițeni împreună cu jandarmii și pompierii, au continuat acțiunile informativ-preventive. Structurile teritoriale ale M.A.I. s-au deplasat în orașul Titu, din sudul județului, unde au desfășurat o acțiune pentru informarea cetățenilor cu privire la măsurile pe care aceștia trebuie să le respecte în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Reprezentanții structurilor teritoriale ale M.A.I. au fost prezenți în zonele aglomerate din orașul Titu, în gară și în stațiile mijloacelor de transport în comun, unde s-au asigurat că cetățenii respectă măsurile de protecție sanitară.

Totodată, aceștia au fost informați cu privire la noile reglementări incidente stării de alertă.

Acțiunea a fost organizată în comun de către polițiști din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Dâmbovița, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița și Instituția Prefectului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!