Dâmbovița: Polițiștii au taxat la sânge mai mulți șoferi iresponsabili! Unul dintre bărbați a fost prins cu o alcoolemie record

21

Polițiștii dâmbovițeni au “taxat” la sânge patru șoferi care au încălcat flagrant regulile de circulație pe șoselele din județ în ultimele două zile. Toți cei patru „curajoși” de pe șosele s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile comise.

Unul dintre bărbați, domiciliat în comuna Mătăsaru, a fost surprins în trafic, la volanul unui autoturism, cu o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1,30 mg/ alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un alt un bărbat din localitatea Potlogi, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda un permis de conducere, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în această perioadă, un alt bărbat a fost depistat îîn timp ce conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule,  iar altul, având suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!