DÂMBOVIŢA: Planuri mari! Pârtie de schi în zona montană Padina-Peştera

Publicitate

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a avut o întâlnire cu administratorii unei firme poloneze, specializată în producția de echipamente necesare construcției de pârtii.

Întâlnirea a fost organizată în contextul dorinței de dezvoltare a zonei montane dâmbovițene, Padina – Peștera, care anul trecut a fost recunoscută ca stațiune turistică de interes național și vine după ce conducerea CJD s-a întâlnit și cu specialiști din cadrul Facultății de Business și Turism a Academiei de Studii Economice București. Cu aceștia se dorește încheierea unui parteneriat ce va avea ca finalitate punerea la punct a unei strategii de dezvoltare turistică.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a susținut încă o dată că prioritatea administrației județene o reprezintă dezvoltarea integrată a zonei montane dâmbovițene, ceea ce presupune inclusiv amenajarea de parcări, drumuri de acces și pârtii de nivel european.

Proiectul fiind însă unul de amploare va presupune fazarea, în funcție de anvelopa financiară, prioritară rămânând însă înființarea pârtiei de schi, dar și conectarea zonei la utilități, apă potabilă și energie electrică.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!